Gökçeada Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Gökçeada Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantının en önemli gündem maddesi Gökçeada Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan güneş enerjisi santrali kurulması için Başkan Bülent Ecevit Atalay'a yetki verilmesi hususu oldu.

458

2024 yılı Eylül ayı Gelibolu Belediyesi olağan meclis toplantısı 1. ve 2. Birleşimi bugün yapıldı. Ebediyete itikal etmiş tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay başkanlığında başlayan mecliste Mudanya Belediyesi ile kardeş belediye ilişkisi kurulması, Gökçeada Spor Kulübüne nakdi yardım yapılması, güneş enerjisi santrali yapılması için belediye başkanına yetki verilmesi, Gökçeada Havaalanı Mania Planından etkilenen imar planlarının revize edilmesi, CittaSlow Birliğine temsilci yetkilendirilmesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna yardım ve Eğitim-Kültür komisyonu kurulmasına dair gündem maddeleri görüşülerek, oylamaya geçildi.

Meclis toplantısında söz alan Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit Atalay, hedeflerinin 2026 yılı sonu itibariyle her cephede hak ettiği yere getirmek olduğunu belirtti. İlçenin işlenmemiş bir cevher olduğunun altını çizen Başkan Atalay, el birliğiyle ilçenin vizyonunu geliştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Toplantıda gündem maddelerinin tamamı kabul edildi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş