GMKA’dan Çanakkale Ticaret Borsası'na ziyaret

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran Ticaret Borsası'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

656

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem ve Recep Bulut ile Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver ve Doğukan Deniz yer aldı.

Çanakkale’nin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayinin ele alındığı ziyaret kapsamında kurumlarca yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında karşılıklı bilgilendirme ve görüş alışverişi yapıldı. İlimizin tarım ve gıda ürünlerinin tanıtımı, coğrafi işaretli ürünler, ilin gastronomi değerleri ve tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri gibi konularda istişareler gerçekleştirildi.

Ticaret Borsasının önemli paydaşlarından birisinin de GMKA olduğunu belirten Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, iki kurum arasında iletişim ve işbirliğinin, şehre ve bölgeye katkı sağlayacak şekilde artarak sürdürülmesini arzu ettiklerini, bu dönem vizyon projelerin ilimize kazandırılması ve yatırımcılarla ilgili her türlü işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

Ziyaret, Başkan Abdullah Deniz’in Ajans Genel Sekreteri Onur Adıyaman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş