havadurum

Gider; "Önümüzdeki yerel seçimlere odaklanacağız"

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, seçim sürecinde olduğu gibi, ilçe ilçe, köy köy vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelmeye devam ediyor. Sık sık vatandaşlarla temas halinde olacağını belirten Ak Partili Gider; "Halkımızın desteğiyle, bizler de Çanakkale ve memleketimiz için doğru olan neyse onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

1314

Yaklaşan yerel seçimlerle beraber, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ilçe ve köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ak Parti teşkilatlarına, seçim sürecinde göstermiş oldukları çaba ve çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini ileten Milletvekili Gider, Kurban Bayramı sebebiyle partililerin bayramını kutlamayı da unutmadı. Yerel seçimlere ilişkin konuşan Ak Partili Gider; "Hep birlikte belediyelerden il genel meclisine kadar, mevcutları koruyarak sayımızı artıracağız" şeklinde konuştu.

"Bir sorun varsa Ak Parti çözer"
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, yerel seçimin yaklaşmasıyla beraber vatandaşlarla ve partililerle bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında; Bayramiç, Ezine ve Ayvacık ilçe başkanlıklarının yanı sıra Geyikli Belde Başkanlığı ve Babakale Köyü`nü de ziyaret eden Gider, seçim döneminde gösterdikleri gayret nedeniyle partililere teşekkür ederken, öte yandan Kurban Bayramı sebebiyle partililerle bayramlaşarak; "Seçim boyunca halkımızın onayını almak ve hizmetlerimizi sürdürebilmek için oy istedik. Hemşerilerimiz de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde icraatlara devam edin diyerek bizlere oy verdi. Çünkü halk da biliyor ki; bir sorun varsa Ak Parti çözer. Bir yenilik ve atılım yapılacaksa yine Ak Parti yapar. Halkımızın desteğiyle, bizler de Çanakkale ve memleketimiz için doğru olan neyse onu yapmaya devam edeceğiz. Ak Parti ailesi olarak, hep birlikte önümüzdeki yerel seçimlere odaklanacağız. Hangi ilçede, hangi köyde hak ettiğimizi düşündüğümüz oyu alamadıysak, oralarda kendimizi daha iyi anlatmaya çalışacağız" dedi.

Partililerden gelen soruları yanıtlayan Ak Partili gider, parti üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Parti ziyaretlerinin ardından Ezine Kent Meydanı Projesini inceleyen Ayhan Gider, Babakale Köyü`nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
(Atilla Akın)

Paylaş