Geyikli Beldesi'nde Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde düzenlenen Muharrem Ayı etkinliği, Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından gerçekleştirildi.

1735

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen aşure ikramına Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte ayrıca bir bağış kampanyası yapıldı.

Muharrem Ayı etkinliği, büyük bir ilgi gördü

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde, Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen Muharrem Ayı etkinliği, büyük bir ilgi gördü. Etkinlik çerçevesinde etkinliğe katılanlara aşure ikramı yapılarak, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Başkan Oruçoğlu'ndan birlik ve beraberlik vurgusu

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu anlamlı etkinlikte birlik ve beraberlik içinde bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Aşure ikramı vesilesiyle bir araya geldiğimiz tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

Bağış kampanyası ve toplumsal katılım

Geyikli beldesinde Cem ve Kültür Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından organize edilen Muharrem Ayı etkinliği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sundu. Etkinlikte, aşure ikramının yanı sıra düzenlenen bağış kampanyası da büyük ilgi gördü. Bağış kampanyası, köy halkı ve etkinliğe katılanlar tarafından desteklendi. Aşure ikramına Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve vatandaşlar da katıldı. Katılımcılar, Muharrem Ayı'nın ruhunu yaşatarak bu önemli günün anlamını paylaştılar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş