havadurum

Genç Girişimciler Kurulu, yeni projeler için Biga TSO Yönetim Kurulu ile bir araya geldi

TOBB Çanakkale GGK Başkanı Emrah Kuru, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

868

Genç girişimciler, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda bir araya gelerek, yeni projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu (GGK) üyeleri, Biga’da faaliyet gösteren genç girişimciler ile buluştu. Toplantıya Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan da katıldı.

Biga TSO Başkan Yardımcısı Başarır: “Hep birlikte güzel projelere imza atacağız”

Toplantının ev sahiplerinden Biga TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve eski dönem GGK Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, TOBB Çanakkale GGK üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başarır, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, şunları söyledi: “Hepimizin ortak gayesi şehrimizin ve ülkemizin her alanda gelişimine katkı sunmak. Bu bağlamda çok güzel projelere ve çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”

TOBB Çanakkale GGK Başkanı Kuru: “Genç girişimcilerimize örnek olacağız”

TOBB Çanakkale GGK Başkanı Emrah Kuru ise, katılım sağlayan tüm kurul üyelerine teşekkür ederek, yeni proje ve faaliyetlerde beraber hareket etmekten mutluluk duyacağını kaydetti. Kuru, yapılacak çalışmaların girişimcilerin önemini hissettireceğini ve aynı alanda faaliyet gösteren ya da göstermek isteyen gençlere örnek olacağını belirtti. Kuru, şöyle konuştu: “Yapılacak çalışmaları girişimcilerimize önemini ne kadar hissettirirsek, aynı alanda faaliyet gösteren, ya da göstermek isteyen gençlerimize örnek olacaktır.”

Yeni yol haritaları belirlendi

Toplantıda, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan da bir konuşma yaparak, genç girişimcilerin önemine vurgu yaptı. Doğan, Biga TSO olarak genç girişimcilere her zaman destek olacaklarını ifade etti. Toplantıda, yürütülecek projeler görüşülerek yeni yol haritaları belirlendi. Toplantı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

(Erhan Taylan)

Paylaş