havadurum

Gelinim Mutfakta Yeşim Kimdir? Yarışmanın Fenomen Gelininin Hayatı

Gelinim Mutfakta yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Yeşim Öksüz, hem güzelliği hem de yemek yeteneği ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte, o isim hakkında merak edilenler…

8936

Gelinim Mutfakta yarışmasının en renkli ve başarılı isimlerinden biri olan Yeşim Öksüz, hem yemekleri hem de güler yüzü ile herkesin sevgisini kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir, nereden geldi, ne iş yapıyor, eşi kim? İşte, yarışmanın gözde gelininin sırları…

Yeşim Öksüz Kimdir?

Yeşim Öksüz, 8 Aralık 1991 tarihinde Adıyaman’da doğdu. Lisede grafik tasarım bölümünü okuyan Yeşim, üniversitede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda tiyatro ve oyunculuk eğitimleri de alan Yeşim, yaratıcı ve sanatsal bir kişiliğe sahip.

Yeşim Öksüz’ün Aile Hayatı

Yeşim Öksüz, 2017 yılında Erdi Öksüz ile evlendi. Çiftin 2 yaşında bir oğlu var. Yeşim, eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul’da yaşıyor. Yeşim’in kayınvalidesi Beyhan Öksüz ise yarışmada ona eşlik ediyor. Yeşim ve Beyhan Hanım arasında zaman zaman gerginlikler yaşansa da, ikili genellikle uyumlu bir görüntü sergiliyor.

Yeşim Öksüz Gelinim Mutfakta’ya Nasıl Katıldı?

Yeşim Öksüz, 27 Eylül 2021 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasına katıldı. Yarışmaya katıldığı ilk hafta birincilik elde eden Yeşim, hem Demet Akalın’ın hem de diğer yarışmacıların takdirini topladı. Yeşim, yarışmada hem lezzetli hem de sunumlu yemekler yaparak jüri ve kaynanalardan yüksek puanlar alıyor. Yeşim, yarışmanın efsane isimleri arasında girdiği için yeni sezonda bir kez daha geri dönüş yaptı.

Yeşim Öksüz’ün Sosyal Medya Hesapları

Yeşim Öksüz, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Instagram hesabında 200 binin üzerinde takipçisi olan Yeşim, hem yarışmadaki hem de günlük hayatındaki fotoğraflarını paylaşıyor. Yeşim’in instagram hesabı; yesimcaliskanoksuz olarak biliniyor. Yeşim, ayrıca TikTok ve YouTube gibi platformlarda da yer alıyor.

Yeşim Öksüz Hakkında Bilinmeyenler

Yeşim Öksüz, yarışmada düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Demet Akalın’ın “Mankenlik var mı?” sorusuna “Çok teklif geldi ama düşünmüyorum” cevabını vermişti.

Yeşim Öksüz, yarışmada arkadaşlık kurduğu Aysun ve Hatice ile sık sık görüşüyor. Üçlü, sosyal medyada da birlikte eğlenceli videolar paylaşıyor.

Yeşim Öksüz, yarışmada kendisi aleyhinde konuşan Fatma’ya sert tepki göstermişti. Yeşim, “Fatma arkamdan atma” demiş, Fatma ise “Ben onu ekmeğin arasına koyarak yerim. Çiğ çiğ yerim” diyerek ona meydan okumuştu.

(Saim Tunçman)

Paylaş