havadurum

Gelinim Mutfakta Şafak Kimdir? Yeni Gelin Şafak Akkuş’un Hayatı Merak Ediliyor!

Gelinim Mutfakta programına yeni katılan Şafak Akkuş, hem güzelliği hem de yemekleriyle dikkat çekiyor. Şafak Akkuş kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş’un hayatı hakkında merak edilenler!

938

Gelinim Mutfakta programının yeni gelini Şafak Akkuş, altın yarışına başladı. 26 yaşında olan ve Aydın’da yaşayan Şafak Akkuş, aslen Diyarbakırlıdır. 6 aylık evli olan Şafak Akkuş, iç mekan tasarımcısıdır. Mutfakta hünerlerini konuşturan Gelinim Mutfakta Şafak hayatı araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş kimdir? İşte detaylar!

Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş Kaç Yaşında, Nereli?

Popüler yemek yarışması Gelinim Mutfakta’nın bugünkü puan durumu ve birincisi merak konusu oldu. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda yarışmacıların hayatı da merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yeni gelin Şafak Akkuş, 26 yaşında ve Aydın’da yaşıyor. Aslen Diyarbakırlı olan Şafak Akkuş, 6 aylık evli. İç mekan tasarımcısı olan yeni gelin Şafak Akkuş, oldukça maharetli ve güzel.

Gelinim Mutfakta Şafak Akkuş’un Kaynanası Kimdir?

Gelinim Mutfakta Şafak’ın kaynanası Arzu Akkuş da programa yeni dahil oldu. Arzu Akkuş, 48 yaşında ve Fethiye’de yaşıyor. 30 yıllık evli olan Arzu Akkuş emeklidir. Aslen Kayserili olan Arzu Akkuş’un 1 gelini ve 2 çocuğu var. Gelinim Mutfakta’ta Şafak Akkuş ve kayınvalidesi Arzu Akkuş’un nasıl performans sergileyeceği merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta Sunucusu Kimdir?

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Yetiştirme yurdunda büyüyen Ergin’in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü isminde bir kızı bulunmaktadır. Daha önce Cam Kırıkları isimli dizide yer alan Ergin, Kanal D’de Mutfağım adlı yemek programı ile izleyici karşısına çıkmıştı. Ardından Nursel’in Mutfağı programında sunuculuk görevini üstlendi. Günümüzde ise Kanal D’de yayımlanan Gelinim Mutfakta adlı yemek yarışmasını sunmaktadır.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş