havadurum

Gelin Evi Gelibolu’da! Gelibolulu iki gelin yarışmacı ile heyecan dorukta!

Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi, sezonun son çekimlerinde Gelibolu'da! Türkiye'nin dört bir yanından gelinlerin hikayelerini ekrana taşıyan program, bu kez Gelibolu'dan iki gelin yarışmacıyı ağırlayacak.

913

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı Gelin Evi, sezonun son çekimlerinde Gelibolu’dan iki gelin yarışmacıyı konuk ediyor. Hafta içi her gün saat 12.15 - 15.00 arasında yayınlanan program, bu kez Gelibolu’nun eşsiz düğün ve kına gecesi adetlerini ekrana taşıyacak.

Gelin Evi’nin Gelibolu çekimleri yarın başlayacak

22 Mayıs Çarşamba ve 23 Mayıs Perşembe günleri gerçekleşecek olan Gelibolu çekimleri, ünlü ses sanatçısı Aslı Hünel’in sunumuyla izleyiciyle buluşacak. Gelibolu gelinlerinin Aslı Hünel ve rakip gelinler için hazırlayacakları sürprizler büyük merak konusu.

“Gelibolu’nun evlenme hikayelerini Gelin Evi ekranlarına getirmekten mutluluk duyuyorum”

Joker Yapım’ın sahibi ve sevilen ses sanatçısı Aslı Hünel’in sunuculuğunu yaptığı programın yapımcısı Cem Semercioğlu, “Yıllardır Gelibolu’da onlarca düğüne misafir olarak katıldık. Gelibolu’nun düğün, kına gecesi adetlerini ve sıcak, samimi insanlarının evlenme hikayelerini Show TV Gelin Evi ekranlarına getirmekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Gelibolu gelinlerini milyonlar izleyecek

Sevilen yarışma programı, Türkiye’nin dört bir yanından gelinlerin hikayelerini ekrana taşırken, Gelibolu’nun güzel insanlarını ve onların evlenme hikayelerini tüm Türkiye’ye tanıtmayı amaçlıyor. Gelibolu sevdalısı olan Semercioğlu, bu özel çekimlerin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirtti.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş