Gelibolu Piri Reis MYO’da turizm sohbetleri başladı

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu’nun Turizm Sohbetleri dizisinin 2024-2025 dönemi açılışı, turizm sektöründe kariyer hedefleyen öğrenciler için önemli bir etkinlik ile gerçekleştirildi.

175

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ev sahipliğinde düzenlenen “2024-2025 Turizm Sohbetleri” dizisinin ilk etkinliği yoğun ilgi gördü. “Nasıl Genel Müdür Olurum: Turizm Mesleğinin İncelikleri” başlıklı bu önemli konferansa, Hilton Oteller Grubu bünyesinde yer alan Double Tree By Hilton yöneticileri katıldı.

Sektörün Önde Gelen İsimleri Deneyimlerini Paylaştı

Konferansın konukları arasında, sektörde geniş bir saygınlık kazanmış isimler yer aldı. Double Tree By Hilton'un Genel Müdürü Aziz Yalçın Kan, İnsan Kaynakları Müdürü Senem Karadeniz ve Yiyecek & İçecek Direktörü Ethem Üner, öğrencilere kariyer yolculuklarından bahsetti. Yıllar içinde edindikleri deneyimlerle iyi bir turizmci olmanın püf noktalarını anlatan yöneticiler, öğrencilere teorik bilgilerini pratikte nasıl kullanabileceklerine dair tavsiyelerde bulundu.

Teorik Bilgiler Pratikle Bütünleşiyor

Turizm sektöründe genel müdür olma yolundaki adımları, öğrencilere uygulamalı örneklerle sunan Double Tree By Hilton yöneticileri, derslerde edinilen teorik bilgilerin, gerçek hayat deneyimleriyle pekiştirilmesinin önemini vurguladı. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin sektöre olan bakış açılarını genişlettiğini belirten yöneticiler, turizm sektöründe başarılı bir kariyer için atılması gereken adımlara dikkat çektiler.

Gelibolu Piri Reis MYO’da Turizm Sohbetleri Devam Edecek

Turizm Sohbetleri dizisinin ilk etkinliğinin bu kadar ilgi görmesi, Gelibolu Piri Reis MYO için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Etkinlik serisinin ilerleyen dönemlerde farklı başlıklar ve konuklarla devam edeceği belirtildi. Turizm sektöründe deneyim sahibi uzmanlarla bir araya gelmek isteyen öğrenciler, bu konferanslar sayesinde sektöre dair önemli bilgiler edinme fırsatı buluyor.

2024-2025 Eğitim Döneminde Turizm Sohbetleri Dizisi Sektöre Yeni Bakış Açıları Sunacak

Gelibolu Piri Reis MYO’nun turizm eğitiminde öğrencilere sektörel deneyimleri doğrudan aktarmaya yönelik bu girişimi, öğrencilerin kariyer gelişimlerinde büyük bir rol oynayarak onları sektöre hazırlıyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş