havadurum

Gelibolu Musiki Derneği Sezon Açılışını Yapıyor

Gelibolu Musiki Derneği, yeni sezonu müzik dolu bir konserle açıyor. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin en güzel eserlerini seslendirecek olan korolar, 15 Eylül Cuma günü saat 17.30’da ilçe milli eğitim müdürlüğü salonunda sahne alacak. 

946

Gelibolu Musiki Derneği, 2023-24 sezonunun açılışını müzikseverlere özel bir konserle kutluyor. Derneğin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korolarının ortak çalışmasıyla hazırlanan konser, 15 Eylül Cuma günü ilçe milli eğitim müdürlüğü salonunda gerçekleştirilecek.

Konser Saat 17.30’da Başlayacak

Konserin başlama saati 17.30 olarak belirlendi. Konserde, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin seçkin eserleri seslendirilecek. Her iki koro da, Gelibolu müzikseverlerine unutulmaz bir akşam yaşatmayı hedefliyor.

Müzikseverler Davetli

Gelibolu Musiki Derneği, sezon açılışına tüm müzikseverleri davet ediyor. Dernek, konserin Gelibolu kültür hayatına katkı sağlayacağını ve müzikseverlerin beğenisini kazanacağını umuyor. Dernek, ayrıca, yeni sezonda da müzik çalışmalarına devam edeceğini duyurdu. (Damla Yeltekin)

Paylaş