Gelibolu Meydani Pastanesi'nden Zafer Bayramı'na özel ikram

Gelibolu Meydanı Pastanesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir uygulama yapıldı. İşletmeci Hasan Tarıman, Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünü kutlamak için tüm ürünlere minik Türk bayrakları ekledi.

594

Gelibolu Meydanı Pastanesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı unutulmaz kılmak adına anlamlı bir jestte bulundu. Gelibolu Meydanı Pastanesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü unutulmaz bir şekilde kutladı. İşletmenin sahibi Hasan Tarıman, bayramın coşkusunu yaşatmak adına pastanedeki tüm ürünlere minik Türk bayrakları ekledi. Bu anlamlı uygulama ile müşterilere, bayrak hediyesiyle birlikte sunulan tatlılar ve pastalar büyük bir beğeni topladı.

“Ülkemizin bu büyük zaferini, kutlamak istedik”

Tarıman, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin bu büyük zaferini, işletmemiz aracılığıyla kutlamak istedik. Tüm ürünlerimize taktığımız bayraklarla, müşterilerimizle birlikte bu özel günü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Gelibolu Meydani Pastanesi'nin bu anlamlı jestine vatandaşlardan da olumlu tepkiler vererek, güzel düşünceleri nedeniyle pastane işletmecilerine teşekkür ettiler.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş