havadurum

Gelibolu'da Hârezmî Eğitim Modeli Yıl Sonu Sergisi!

Gelibolu 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Halı Sahası'nda düzenlenen Hârezmî Yıl Sonu Sergisi, öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla açıldı.

660

Çanakkale’de Hârezmî Eğitim Modeli'ni uygulayan okulların yıl sonu sergisi büyük bir coşkuyla açıldı. Gelibolu 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Halı Sahası'nda gerçekleştirilen açılışa, Gelibolu 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı. Hârezmî Yıl Sonu Sergisi'ne Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Orhan Keskin ve Müdür Yardımcısı Şehri Biçer, Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu Müdürü Hatice Özen ve Müdür Yardımcısı Elmas Çakır, Müdürlüğümüz Hârezmî Eğitim Modeli İl Koordinatörü Cihangül Ateş, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Burhan Ertürk ve Deniz Atalan, Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu Okul Öncesi Öğretmenleri Bahar İncebey, Arzu Köksal, Gülay Tahtalı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Suyu nasıl çoğaltabiliriz?

Hârezmî Yıl Sonu Sergisi'nde 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu tarafından ‘Ülkemizde çevre kirliliğinin önüne nasıl geçeriz?’ ve Şehit Aybüke Yalçın Anaokulu tarafından ‘Dünya'da suyu nasıl çoğaltabiliriz?’ soruları kapsamında hazırlanan projeler ve gerçekleştirilen etkinlikler sergilendi. Hârezmî Eğitimi alan öğrenciler; birbirinden renkli geri dönüşüm kostümlerini, kodlama ile oluşturdukları çevre bilinci temalı oyunlarını, yazıp besteledikleri şarkılarını, tasarladıkları proje maketlerini Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı ve Gelibolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Çakır'a anlattı.

Hârezmî Yıl Sonu Sergisi açılışı, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş