Gelibolu'da Eğitime Destek Platformu Koordinasyon toplantısı yapıldı

Gelibolu’da, Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen Eğitime Destek Platformu koordinasyon toplantısında, çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere uygun şekilde yetiştirilmesi için kurumlar arasında işbirliği ve ortak akıl ile çözümler masaya yatırıldı.

538

Gelibolu’da; Eğitime Destek Platformu koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantı Eğitime Destek Platformu Koordinatörü Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında Gelibolu Kaymakamlığında yapıldı. Eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin milli ve manevi değerlere sahip bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve altyapı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, gençlik ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren kurumlar, sivil toplum kuruluşları ile diğer kurumlar arasında ortak koordinasyon ve işbirliği sağlanması ve ortak akıl doğrultusunda neler yapılabileceği konusunda istişarede bulunuldu.

Merkez Valisi Abdülkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Bekir Abacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, İlçe Müftüsü İsmail Durna, İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Eğitime Destek Platformu yetkilisi katıldı. Koordinasyon kurulu toplantısı, katılımcıların fikir ve görüşlerinin alınmasının ardından sona erdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş