havadurum

Gelibolu Belediye Başkanı Özacar’dan Çanakkale Ticaret Borsası’na Ziyaret

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Birol Çetin’i ziyaret ederek, tarım ve sanayi sektörlerindeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

849

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Birol Çetin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP İlçe Başkanı Engin Coşkun, Başkan Yardımcısı Şefik Ay, Yönetim Kurulu Üyesi Irmak Tozkopar ve Gelibolu İrtibat Bürosu Sorumlusu Erkal Ata da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Meclis Başkanı Birol Çetin, Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çanakkale Ticaret Borsası’nın bölgenin tarım ve tarıma dayalı sanayi sektörlerinde yaptığı çalışmaları anlattı. Çetin, borsanın üyelerine ve çiftçilere verdiği hizmetler, yürüttüğü projeler, gerçekleştirdiği eğitimler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İşbirliğine devam edilecek

Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar da, Çanakkale Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Özacar, borsanın tarım ve sanayi sektörlerine katkı sağlayan önemli bir kurum olduğunu belirtti. Özacar, ev sahipliğinden dolayı Meclis Başkanı Birol Çetin’e teşekkür ederek, iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette ayrıca, bölgedeki tarım faaliyetleri, hububat sektörü ve güncel ekonomik konulara ilişkin istişareler gerçekleştirildi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş