Gedson Fernandes; "Rövanşta iyi sonuç alarak tur atlayacağız"

Maçta bazı kopmalar yaşandığını ifade eden Fernandes, deplasmanda alınan beraberliğin olumsuz olmadığını ve rövanşta iyi bir sonuç elde ederek tura geçeceklerini söyledi. İki gol attığı için mutlu olduğunu vurgulayan Fernandes, takımın çalışma ve mücadele ruhundan memnun olduğunu ekledi.

878

Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile 3-3 berabere kaldıkları ilk maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın kazanılmasını istediklerini ancak bazı kopmalar yaşandığını belirten Fernandes, deplasmanda alınan beraberliğin kötü olmadığını ve rövanş maçında iyi bir skor elde ederek tura geçeceklerine inandığını ifade etti.

Gedson Fernandes; “Maçı kazanmak istiyorduk"

Lugana maçı sonrası açıklamalarda bulunan Gedson Fernandes; “Maçı kazanmak istiyorduk. Kazanmaya yakındık. Bugün oyunda biraz kopmalar oldu. Biz her maçı kazanmak isteriz. Deplasmanda berabere kalmak kötü değil. Rövanş maçında iyi bir skor alarak tur atlayacağımıza inanıyorum. İki gol attığım için mutluyum. Önemli olan takıma katkı sağlamak. Çalışan ve mücadele eden bir takıma sahibiz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş