havadurum

Gault Millau 2024 Ödüllü Şefler Vali İlhami Aktaş'ı Ziyaret Etti!

Dünyanın en prestijli ödüllerinin sahibi olan Yalova Restaurant Şefi Emrah Aktaş ve Caeli Restaurant Şefi Celal Gürkan Yılmaz, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

929

Yalova Restoran Şefi Emrah Aktaş ile Modern Mutfak kategorisinde ödül kazanan Caeli Restoran Şefi Celal Gürkan Yılmaz, 2024 yılı Deniz Ürünleri ve Modern Mutfak kategorilerinde Gault Millau'nun prestijli ödüllerini aldı. Bu ödüllerle birlikte şefler, Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, Şef Emrah Aktaş ve Şef Celal Gürkan Yılmaz ile buluşarak Gault Millau 2024 Türkiye rehber dereceleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Vali, şefleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek memnuniyetini dile getirdi.

Dünyanın en prestijli rehberlerinden biri olan Gault Millau 2024 yılı Deniz Ürünleri kategorisinde ödül alan Yalova Restaurant Şefi Emrah Aktaş ve Modern Mutfak kategorisinde ödül alan Caeli Restaurant Şefi Celal Gürkan Yılmaz, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

Görüşmede Vali, Yalova Restaurant Şefi Emrah Aktaş ve Caeli Restaurant Şefi Celal Gürkan Yılmaz'ın başarılarını takdirle karşılayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş