havadurum

Galler-Türkiye maçının hakemi kim? İşte EURO 2024 Elemeleri’nde heyecanlı mücadelenin detayları

A Milli Futbol Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Galler ile karşı karşıya geliyor. Peki, bu kritik maçın hakemi kim? İşte Galler-Türkiye maçının hakemi ve diğer önemli bilgiler.

995

EURO 2024 Elemeleri’nde Türkiye, Galler ile deplasmanda mücadele edecek. Maçın hakemi Sloven Matej Jug oldu. Türkiye, grupta liderliği garantilemek için galibiyet arayacak.

Maçın Hakemi Sloven Matej Jug

Türkiye’nin Galler ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu. UEFA, maçı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug’un yöneteceğini duyurdu123. Jug’un yardımcılıklarını ise Tomaz Klančnik ve Grega Kordež yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Rade Obrenović olacak.

Maçın Tarihi, Saati ve Yeri

Galler-Türkiye maçı, 21 Kasım Salı günü saat 21.45’te başlayacak. Maç, Cardiff kentinde bulunan Cardiff City Stadyumu’nda oynanacak3. Maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Gruptaki Durum ve Puan Tablosu

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla lider durumda. Galler ise 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Grubun diğer takımları Macaristan, Andorra ve San Marino ise henüz puanla tanışamadı. Türkiye, Galler’i yenmesi halinde gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek.

Takımların Muhtemel 11’leri

Türkiye’nin Galler karşısında sahaya çıkması beklenen 11’i şöyle: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper.

Galler’in muhtemel 11’i ise şöyle: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Willams, Morrell, Ampadu, Ramsey, Wilson, James, Johnson.

(Saim Tunçman)

Paylaş