Galler-Türkiye Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Galler-Türkiye Hakemi Kim?

A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 sezonu UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde sahaya çıkacak olan Ay Yıldızlılar, galibiyetle sezona başlamayı hedefliyor. Futbolseverler ise "Galler-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?" sorularının yanıtını merak ediyor. İşte Galler-Türkiye maçı hakkında merak edilen tüm detaylar...

776

A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 sezonu UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın liderliğinde sahaya çıkacak olan Ay Yıldızlılar, bu önemli karşılaşmayı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Futbolseverler ise ''Galler-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte Galler-Türkiye maçı hakkında tüm detaylar...

Galler-Türkiye Maçı Tarihi ve Saati

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Galler-Türkiye maçı, 6 Eylül 2024 Cuma günü Galler'in başkenti Cardiff'te yer alan Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma, Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak.

Galler-Türkiye Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galler-Türkiye mücadelesi, futbolseverleri TRT 1 ekranlarına kilitleyecek. Maç, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Türkiye'nin dört bir yanındaki futbolseverler, bu kritik karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecek.

Aday Kadroda Kimler Var?

A Milli Takım'ın aday kadrosu da belli oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın belirlediği kadroda şu isimler yer alıyor:

  • Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
  • Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)
  • Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)
  • Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

Galler Türkiye Maçının Hakemi Kim?

Galler-Türkiye maçını yönetecek hakem de açıklandı. Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi, 6 Eylül 2024 Cuma günü Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek. Saggi'nin yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş