havadurum

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2024 Elemeleri D grubu maçı

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile deplasmanda karşılaşacak. Türkiye, Galler’i yenerek grubu lider bitirmek istiyor. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, merak edilenler…

1185

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu sorunun cevabını merak eden futbolseverler için hazırladığımız bu makalede, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında karşılaşacağı Galler ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Türkiye, Galler’i yenerek grubu lider bitirmek istiyor. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, merak edilenler…

Galler Türkiye maçı tarihi ve saati

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türkiye, Letonya maçını 4-0 kazanarak EURO 2024’e katılmayı garantiledi ve şimdi hedefini grup liderliğine dikti. Türkiye, deplasmanda Galler’den 1 puan aldığı takdirde gruplardan lider olarak çıkmayı garantileyecek.

Galler Türkiye maçı, 21 Kasım 2023 Salı günü Cardiff City Stadyumu’nda oynanacak ve mücadele TSİ 22.45’te başlayacak.

Galler Türkiye maçı hangi kanalda?

Galler - Türkiye maçı, 21 Kasım 2023 Salı günü oynanacak. TSİ 22:45’te başlayacak. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi olarak Slovenya Futbol Federasyonundan Matej Jug gösteriliyor. Bu hakem, daha önce Türkiye’nin 2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Kosova ile oynadığı maçı da yönetmişti.

Galler Türkiye maçı öncesi son durum

D Grubu’nda son maçlar öncesinde Türkiye 6 puanla lider durumda bulunuyor. Bir maçı eksik Hırvatistan ise 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Aynı puana sahip Galler ise averajla üçüncü sırada bulunuyor. Dördüncü sıradaki Ermenistan’ın 3, son sıradaki Letonya’nın ise 0 puanı bulunuyor.

Türkiye, Galler ile oynadığı ilk maçı 2-0 kazanmıştı. Umut Nayir ve Arda Güler’in Milli Takım’daki ilk golleriyle galibiyete ulaşan ay-yıldızlılar, rövanş maçında da aynı sonucu almak istiyor.

Galler ise son maçında Hırvatistan ile 1-1 berabere kalmıştı. Gareth Bale’in penaltıdan attığı golle puanı kurtaran Galler, Türkiye karşısında kazanarak gruptan çıkmayı hedefliyor.

Galler - Türkiye Maçının Muhtemel 11’leri

Galler - Türkiye maçı öncesinde iki takımın da kadrolarında önemli eksikler bulunuyor. Türkiye’de sağ arka adalesinde sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü, aday kadrodan çıkarıldı. Galler’de ise sakatlıkları bulunan Gareth Bale, Joe Allen ve Ben Davies’in durumları belirsiz. İki takımın da muhtemel 11’leri şöyle:

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Williams, Morrell, Ampadu, Ramsey, Wilson, James, Johnson.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakçı, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Galler Türkiye maçı canlı izle

Galler Türkiye maçını canlı izlemek için TRT 1 ekranlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca, maçın canlı anlatımını, istatistiklerini ve son dakika gelişmelerini kanlın sitelerinden takip edebilirsiniz.

(Haber Merkezi)

Paylaş