havadurum

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Şampiyonlar Ligi Arenasında!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’la karşılaşıyor. Sarı-kırmızılılar, bu maçtan galibiyetle ayrılarak grupta iddialarını sürdürmek istiyor. Peki, maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar…

899

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ilk maçında Danimarka’nın Kopenhag takımıyla karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılılar, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak grupta iddialarını sürdürmek istiyor. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçla ilgili tüm detaylar…

Galatasaray Kopenhag Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray Kopenhag maçı, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 19.45’te başlayacak. Maçın oynanacağı stadyum ise Galatasaray’ın ev sahibi olduğu Rams Park olacak.

Galatasaray Kopenhag Maçı Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Galatasaray Kopenhag maçının canlı yayını Exxen üzerinden yapılacak. Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye’deki resmi yayıncısı olarak sezon boyunca tüm maçları canlı olarak ekranlara getirecek. Exxen’e üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Galatasaray Kopenhag Maçının Muhtemel 11’leri

Galatasaray, Kopenhag maçına Okan Buruk yönetiminde çıkacak. Sarı-kırmızılıların muhtemel 11’i şöyle:

Muslera; Boey, Nelsson, Abdulkerim; Angelino; Torreira, Ndombele, Kerem; Ziyech, Icardi, Zaha

Kopenhag ise Jesper Hansen’in çalıştırdığı bir takım. Danimarka temsilcisinin muhtemel 11’i ise şöyle:

Grabara; Meling, Vavro, Diks, Jelert; Falk, Gonçalves, Elyounoussi; Achouri, Oskarsson, Bardghji

Galatasaray Kopenhag Maçının Önemi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde yer alma heyecanıyla dolu. Bir yıl aradan sonra bu prestijli turnuvada Türkiye’yi temsil edecek olan Galatasaray, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag gibi güçlü rakipleriyle aynı grupta yer alıyor. Gruptan çıkma şansını arttırmak için ilk maçta Kopenhag’ı yenmek büyük önem taşıyor.

Kopenhag ise Danimarka’nın en başarılı takımı olarak biliniyor. Son yıllarda Avrupa’da da iyi sonuçlar alan Kopenhag, Şampiyonlar Ligi’nde de sürpriz yapmaya çalışacak. Galatasaray’a karşı deplasmanda oynamanın zorluğunu bilen Kopenhag, en azından bir puan almak için mücadele edecek.

Yunus Erzincanlı

Paylaş