havadurum

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar!

Süper Lig’in 11. haftasında zirve yarışı kızışıyor. Lider Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile oynayacağı haftada, ikinci sıradaki Galatasaray, Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Peki, Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri, bilet fiyatları ve son durumlar!

3107

Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Sarı-Kırmızılılar, 9 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek ve Fenerbahçe’nin Trabzonspor’la oynayacağı zor maç öncesinde rakibini baskı altına almak istiyor. Paşa ise Kemal Özdeş’le yakaladığı çıkışı sürdürmenin peşinde… Son 6 maçta sadece 1 kez kaybeden Lacivert-Beyazlılar, Galatasaray deplasmanından puanla ayrılmak istiyor.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Kasımpaşa maçı 3 Kasım Cuma günü saat 20:00’de başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Arda Kardeşler olacak.

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem A., Zaha, Icardi.

Kasımpaşa: Ali, Emre, Winck, Omeruo, Yasin Ö., Duhan, Hasan Emre, Saddiki, Ouanes, Selim Dilli, Erdem Ç., Fall.

Galatasaray - Kasımpaşa maç biletleri satışa çıktı!

Galatasaray - Kasımpaşa maçının biletleri satışa çıktı. En ucuz bilet 500 TL, en pahalı bilet 7500 TL olarak açıklandı. Biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi. Bilet almak isteyenler Galatasaray resmi sitesi’nden işlem yapabilirler.

Galatasaray - Kasımpaşa arasındaki rekabet

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 38 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 24 kez sahadan galip ayrılırken, Paşa ise 7 kez rakibini mağlup edebildi. 7 maçta kazanan taraf çıkmadı. Aslan’ın 75 golüne, Lacivert-Beyazlılar 38 golle yanıt verdi. Geçen sezon oynanan karşılaşmaları Galatasaray 3-2 ve 1-0’lık skorlarla kazandı.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı öncesi son durumlar

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 9 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’u mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, Süper Lig’de evinde oynadığı maçlarda rakiplerine kolay puan şansı vermiyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasındaki en son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Aslan, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 21 karşılaşmada 19 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Galatasaray, bu sezon ligde Rams Park’ta oynadığı 4 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Cim Bom’un Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, takımını sırtlamaya devam ediyor. Yıldız golcü, bu sezon toplam 17 resmi müsabakada forma giydi ve fileleri toplam 15 kez havalandırdı. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10’unu Süper Lig’de, 3’ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 2’sini de gruplarda kaydetti.

Kasımpaşa, Süper Lig’de son 6 maçta sadece 1 kez kaybetti. Lacivert-Beyazlılar, Kemal Özdeş yönetiminde çıkışa geçti. Paşa, bu sezon ligde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kasımpaşa, deplasmanda oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Kasımpaşa’nın en golcü ismi 5 golle Erdem Çetinkaya oldu. 21 yaşındaki genç forvet, son 4 maçta 4 gol attı. Kasımpaşa’da Galatasaray maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. (Haber Merkezi)

Paylaş