havadurum

Galatasaray - İstanbulspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, evinde İstanbulspor ile kritik bir maça çıkacak. Zirve yarışını sürdüren sarı-kırmızılılar, son maçında Trabzonspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçerken, konuk ekip ise Kayserispor’u 1-0 yenerek kümede kalma umutlarını artırdı. Peki, Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları…

1361


Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışını sürdüren sarı-kırmızılılar, son maçında Trabzonspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçerken, konuk ekip ise Kayserispor’u 1-0 yenerek kümede kalma umutlarını artırdı. Peki, Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları…

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Kanalı

Galatasaray - İstanbulspor maçı, 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçın hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Maçın Muhtemel 11’leri

Galatasaray’da sakatlığı bulunan ve sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, tedavisi süren Sergio Oliveira ile Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu maçın kadrosunda yer almayacak. İstanbulspor’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Muslera, Boey, Nelsson, Sanchez, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.

İstanbulspor’un muhtemel 11’i: Alp, Mehmet, Simon Deli, Okan, Ali, Vorobjovas, Sambissa, Ndao, Muammer, Loshaj, Ethemi.

Maçın Önemi ve İstatistikleri

Galatasaray, Süper Lig’de 54 puanla ikinci sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe ile arasında maç eksiğiyle 3 puan fark bulunan sarı-kırmızılılar, zirve yarışını sürdürmek için İstanbulspor karşısında hata yapmak istemiyor. Galatasaray, ligde oynadığı son 9 maçta yenilgi almadı.

İstanbulspor ise Süper Lig’de 10 puanla son sırada bulunuyor. Kümede kalma mücadelesi veren sarı-siyahlılar, son maçında Kayserispor’u 1-0 yenerek moral buldu. İstanbulspor, Galatasaray’a karşı ligde oynadığı son 8 maçta galibiyet alamadı.

Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig’de bugüne kadar 47 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray 32, İstanbulspor 5 galibiyet elde etti. 10 maç ise berabere bitti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 1-0 kazandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş