havadurum

Galatasaray Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu, Icardi ne kadar sahalardan uzak kalacak?

Beşiktaş derbisinde sakatlanan Arjantinli yıldızın sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama olduğu belirtildi.

1520

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta sakatlanan Mauro Icardi’nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, Arjantinli golcünün sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Icardi’nin tedavisine başlandı

Galatasaray Kulübü’nden aktarılan bilgilere göre “Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan Mauro Icardi’nin MR’ının çekilmesi sonucunda sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Icardi ne kadar süre sahalardan uzak kalacak?

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçta 90 dakika sahada kalan Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 9 maçta 7 gol atmıştı. Arjantinli yıldızın sakatlığının ciddiyeti ve ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı henüz netlik kazanmadı. Galatasaray taraftarları, takımın en golcü isminin bir an önce iyileşmesini umuyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş