Galatasaray Gaziantep FK Maçı Neden Ertelendi? İşte Detaylar

Futbolseverlerin merakla beklediği Süper Lig'in 3. hafta mücadelesi olan Galatasaray-Gaziantep FK maçı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan kararla ertelendi. Bu erteleme kararı, birçok futbolseverin kafasında soru işaretlerine neden oldu.

840

Galatasaray ile Gaziantep FK arasında oynanması planlanan Süper Lig'in 3'üncü hafta mücadelesi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan kararla bu karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Peki, Galatasaray Gaziantep FK maçı neden ertelendi ve ne zaman oynanacak? İşte, detaylar.

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacaktı?

Süper Lig fikstürüne göre Galatasaray, 24 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep FK'yi konuk edecekti. Ancak TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların play-off müsabakaları nedeniyle bu maçı erteledi.

Hangi Maçlar Ertelendi?

Galatasaray-Gaziantep FK maçıyla birlikte, Samsunspor-RAMS Başakşehir ve Trabzonspor-Bellona Kayserispor karşılaşmaları da ertelendi. Beşiktaş ise bu haftayı BAY geçecek.

Galatasaray Gaziantep FK Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Galatasaray Gaziantep FK maçının yeni tarihi, TFF tarafından ilerleyen haftalarda belirlenecek. Futbolseverler, TFF'nin açıklayacağı yeni tarihi bekliyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş