havadurum

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Süper Kupa Finali'nde Dev Derbi!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa'da Suudi Arabistan'da karşı karşıya gelecek. Derbi maçın tarihi, saati, yayın kanalı, muhtemel 11'leri, eksikleri, hakemi ve son durumları haberimizde.

1260

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını kıran kırana sürdüren Galatasaray ile Fenerbahçe, bu kez de Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te başlayacak ve atv'den canlı yayınlanacak. Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde 43'er puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Derbi maçın hakemi Abdulkadir Bitigen. Galatasaray'da Sergio Oliveira, Fenerbahçe'de ise Fred, Becao ve Zajc sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm detaylar.

Süper Lig'de 18. haftanın ardından aynı puanda liderlik mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe, bu kez de Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Türkiye'nin iki devi, yılın son kupası için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da karşı karşıya gelecek. Al-Awwal Park Stadyumu'nda oynanacak maç, Türkiye'de ve dünyada büyük ilgi görecek. Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'da daha önce 5 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray 3, Fenerbahçe 2 kez kazandı. Son olarak 2016 yılında oynanan Süper Kupa finalinde Galatasaray, Fenerbahçe'yi penaltılarla 3-2 mağlup etti. Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'da 6. kez karşılaşacak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunun cevabı, Süper Kupa organizasyonunun resmi web sitesinden duyuruldu. Buna göre, Galatasaray Fenerbahçe maçı, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te başlayacak. Maç, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park Stadyumu'nda oynanacak. Maçın canlı yayını, Türkiye'de atv'den yapılacak. Maçı, Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcı hakemler, Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar olacak. Maçın VAR hakemi ise Emre Malok olacak.

Galatasaray Fenerbahçe Maçının Muhtemel 11'leri, Eksikleri, Son Durumları

Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri, eksikleri, son durumları sorusunun cevabı, takımların resmi web sitelerinden, sosyal medya hesaplarından ve basın toplantılarından alınan bilgilerle oluşturuldu. Buna göre, Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri, eksikleri, son durumları şöyle:

Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig'de son oynadığı Fenerbahçe maçında 0-0 berabera kaldı. Bu maçın ardından sakatlığı bulunan Ziyech Süper Kupa finalinde oynayamayacak. Ayrıca, sakatlıkları bulunan D. Sánchez ve Sérgio Oliveira da kadroda yer almayacak. Galatasaray'ın Süper Kupa finalindeki muhtemel 11'i şöyle: Muslera, V. Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, S. Boey, M. Kerem Aktürkoğlu, K. Demirbay, D. Mertens, Tete, L. Torreira, M. Icardi

Fenerbahçe

Fenerbahçe, Süper Lig'de son oynadığı maçta Galatasaray ile 0-0 berabera kaldı. Bu maçta Fred, cezası nedeniyle sahada yeralamadı ve cezasını tamamlayarak Süper Kupa finalinde forma giyebilecek. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Lincoln, Luan Peres, M. Zajc ve Rodrigo Becão da kadroda yer almayacak. Fenerbahçe'nin Süper Kupa finalindeki muhtemel 11'i şöyle: D. Livaković, A. Djiku, Ferdi Kadıoğlu, B. Osayi-Samuel, J. Oosterwolde, D. Tadić, İrfan Can Kahveci, C. Ünder, Miguel Crespo, S. Szymański, E. Džeko (Haber Merkezi)

Paylaş