havadurum

Galatasaray Derbi İlk 11'i Belli Oldu Mu? Son Dakika Haberleri ve Detaylar

Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde hangi 11'i sahaya sürecek? Galatasaray'da derbi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Okan Buruk hangi 11'i sahaya sürecek? Son dakika haberleri ve bilgiler için yazımızı okuyun.

818

Türkiye futbolunun en önemli derbilerinden biri olan Galatasaray - Fenerbahçe maçı yaklaşırken, her iki takımda da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, hangi 11'i sahaya süreceği konusunda kafasını yoruyor. Bu yazıda, Galatasaray derbi ilk 11'i ile ilgili son dakika haberlerini ve bilgileri sizlere aktaracağız.

Galatasaray Derbi İlk 11'i Belli Mi?

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçı 24 Aralık 2023 tarihinde oynanacak. Teknik direktör Okan Buruk, bu maç için en ideal 11'i sahaya sürmek istiyor. Fakat sakatlıklar ve form durumları nedeniyle bazı soru işaretleri mevcut. Özellikle Nelsson, Torreira ve Kerem Aktürkoğlu'nun maçta oynayıp oynamayacağı merak konusuydu

Galatasaray'da Derbi Heyecanı

Galatasaray'da derbi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Hem teknik heyet hem de futbolcular bu maça büyük önem veriyor. Taraftarlar da derbi maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını şimdiden belli etti.

Fenerbahçe Maçı İçin Muhtemel İlk 11

Okan Buruk'un derbi maçında tercih edeceği muhtemel ilk 11 şöyle:

Muslera, Kaan Aykan, Nelsson, Davinson Sanchez, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Icardi

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş