havadurum

Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Liderlik koltuğu için kritik mücadele

Liderlik koltuğu için kritik maçta Galatasaray, evinde RAMS Başakşehir’i konuk ediyor. Maçın saat, kanal ve muhtemel 11’leri haberimizde…

686

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında RAMS Başakşehir ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak için 3 puan peşinde. Başakşehir ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmak istiyor.

Galatasaray - RAMS Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray - RAMS Başakşehir maçı, 10 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray - RAMS Başakşehir maçı öncesi son durum

Galatasaray, Süper Lig'de geride kalan 24 haftada 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılılar, 63 puanla averajla ikinci sırada yer alıyor. Galatasaray, evinde oynadığı 12 maçın tamamını kazandı ve 29 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Başakşehir ise 24 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. Turuncu-lacivertliler, 33 puanla sekizinci sırada bulunuyor. Başakşehir, deplasmanda oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Galatasaray - RAMS Başakşehir maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira, Hakim Ziyech ve Ayrıca, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Serge Aurier forma giyemeyecek. Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu ise sarı kart ceza sınırında. Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn ise ilk maçına çıkabilir.

Başakşehir'de ise sakatlığı süren D. Pelkas, L. Duarte, Ömer Ali Şahiner ve P. Szysz kadroda yer alamayacak.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi.

Başakşehir'in muhtemel 11'i: Volkan, Dubois, Ba, Opoku, Lima, Josef, Deniz, Aleksic, Berkay, Figueiredo, Piatek

Galatasaray - RAMS Başakşehir maçı geçmiş karşılaşmalar

Galatasaray ile Başakşehir arasında Süper Lig'de oynanan 22 maçta, sarı-kırmızılıların 10, turuncu-lacivertlilerin 7 galibiyeti bulunuyor. 5 maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray, bu maçlarda 32 gol atarken, Başakşehir ise 25 gol kaydetti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş