havadurum

Galatasaray-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig 15. hafta Açılışı

Galatasaray - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig’in 15. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u ağırlayacak. Peki, bu maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

1113

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 15. hafta maçları kapsamında Galatasaray, Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Lider Fenerbahçe ile aynı puanda bulunan Galatasaray, zirve takibini sürdürmek için mutlak galibiyet arayacak. Adana Demirspor ise 5. sırada yer alıyor ve bu sezonki başarılı performansını sürdürmek istiyor. İki takım arasında oynanacak olan mücadele, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Galatasaray - Adana Demirspor maçının tarihi, saati ve yayın kanalı

Galatasaray - Adana Demirspor maçı, 8 Aralık 2023 Cuma günü saat 20:00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve anlatımı, resmi sitelerden yapılacak.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, K. Ayhan, V. Nelsson, Kazımcan Karataş, S. Boey, M. Kerem Aktürkoğlu, Tetê, H. Ziyech, Sérgio Oliveira, L. Torreira, M. Icardi

Adana Demirspor: Ş. Məhəmmədəliyev, Abdurrahim Dursun, Semih Güler, Abdulsamet Burak, J. Svensson, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younès Belhanda, B. Ndiaye, Yusuf Erdoğan, M. Niang

Galatasaray - Adana Demirspor maçı öncesi son durum

Ligde geride kalan 14 haftada 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Galatasaray, topladığı 37 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılı ekip, son oynadığı maçta deplasmanda Arabam.com Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Teknik direktör Patrick Kluivert'ın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışında olan Adana Demirspor ise 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Mavi-lacivertli takım, elde ettiği 27 puanla haftaya 5. sırada girdi. Adana Demirspor, geçen hafta sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray - Adana Demirspor maçı geçmiş karşılaşmalar

İki takım arasında Süper Lig’de bugüne kadar 38 kez karşılaştı. Galatasaray 20, Adana Demirspor 9 galibiyet aldı. 9 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Galatasaray’ın attığı 62 gole, Adana Demirspor 33 golle karşılık verdi. İki takım arasında bu sezonun ilk maçı bu hafta oynanacak.

(Erhan Taylan)

Paylaş