havadurum

Futbolseverler Dikkat! 10 Haziran'da Hangi Maçlar Var?

10 Haziran Pazartesi günü heyecan dolu futbol maçları ile dolu bir gün olacak! Hazırlık maçları kapsamında milli takımlar sahaya çıkarken, Avrupa'da da futbolseverleri keyifli karşılaşmalar bekliyor.

723

10 Haziran Pazartesi günü heyecan dolu futbol dolu bir akşam bizleri bekliyor! Hazırlık maçları kapsamında milli takımlarımız sahaya çıkarken, Avrupa'da da kritik karşılaşmalar oynanacak. Peki, bu akşam hangi takımlar karşı karşıya gelecek? Hangi kanallarda maçları izleyebileceğiz?

Hazırlık Maçları:

02:00 Arjantin - Ekvador: Güney Amerika devleri Arjantin ve Ekvador, Katar 2022 Dünya Kupası'na hazırlık kapsamında karşı karşıya gelecek. Bu maç, futbolseverler için keyifli bir düello olacak.

19:00 Çekya - Kuzey Makedonya: Avrupa'nın güçlü takımlarından Çekya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında Kuzey Makedonya ile karşılaşacak. Bu maçta her iki takım da galibiyet için mücadele edecek.

21:45 Hollanda - İzlanda: Hollanda ve İzlanda, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada Hollanda favori gösterilirken, İzlanda sürpriz bir sonuç peşinde olacak.

Avrupa'da Maçlar Devam Ediyor:

21:45 Polonya - Türkiye: Polonya ve Türkiye, hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya gelecek. Bu maç, UEFA Uluslar Ligi'nde yer alan iki takım için de önemli bir test olacak.

Maçları Nerede İzleyebilirim?

  • Arjantin - Ekvador: Maçın yayın bilgileri henüz netleşmedi.
  • Çekya - Kuzey Makedonya: Exxen, S Sport ve S Sport Plus kanallarından izleyebilirsiniz.
  • Hollanda - İzlanda: Exxen, S Sport ve S Sport Plus kanallarından izleyebilirsiniz.
  • Polonya - Türkiye: TRT Spor kanalından izleyebilirsiniz.
(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş