Ford'un efsane modeli Mustang Mach-E Türkiye'ye geldi!

2020 yılından bu yana Kuzey Amerika'da satılan Ford Mustang Mach-E sonunda Türkiye pazarına giriş yaptı. Yüzde 100 elektrikli araç olan Ford Mustang Mach-E, sonunda Türkiye pazarında da yerini aldı.

481
2020 yılında piyasaya sürülen yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E Türkiye pazarına giriş yaptı. FORD'ün ürettiği elektrikli Mustang modeli, Türkiye'de 3.6 milyon TL'ye satışa sunuldu. Sıfır emisyonlu sürüş heyecanı yaşatan otomobil, bulut bağlantısı, makine öğrenimi ve yeni nesil SYNC ile dikkat çekti. LOG'un haberine göre, tamamen elektrikli olan Ford Mustang Mach-E, Türkiye'de "Standart Range RWD" versiyonu ile 3 milyon 588 bin 600 TL, "Standart Range AWD" versiyonuyla ise 3 milyon 952 bin 300 TL fiyat etiketleriyle piyasaya sunuldu.

Ford Türkiye İş Birimi Lideri Özgür Yücetürk, yeni elektrikli otomobil modeli için "Otomotiv sektörü büyük bir dönüşümden geçerken Ford olarak bizler de teknolojilerimizle geleceği bugünden yaşatmayı hedefliyoruz. Elektrifikasyona öncülük etme vizyonumuz ile çıktığımız bu yolda bu kez de Ford'un efsanevi modeli Mustang'in ruhunu taşıyan, yeni ve %100 elektrikli Mustang Mach-E'yi müşterilerimizle buluşturuyoruz. %100 elektrikli Mustang Mach-E, ikonik Mustang ruhunu korumanın yanı sıra şimdiye kadarki en gelişmiş teknolojileri sıfır emisyonlu sürüş performansıyla bir araya getiriyor" açıklamalarında bulundu.
(Esra Güller)
Paylaş