Filenin Sultanları Çeyrek Finalde Çin ile Karşılaşacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda üst üste ikinci kez çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, çeyrek finalde Çin ile karşılaşacak.

435

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın rakibi belli oldu. Üst üste ikinci kez çeyrek finale yükselen Filenin Sultanları, 6 Ağustos Salı günü saat 10.00’da A Grubu’nu ilk sırada tamamlayan Çin ile karşılaşacak.

Diğer çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde belirlendi:

  • Saat 14.00’te Brezilya, Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.
  • Saat 18.00’de ABD, Polonya ile karşı karşıya gelecek.
  • Saat 22.00’de İtalya, Sırbistan ile oynayacak.

Olimpiyat Oyunları’nda bu yıl ikinci kez çeyrek finale yükselme başarısını gösteren Filenin Sultanları, zorlu Çin karşılaşmasında galibiyet arayacak. Maç, 6 Ağustos Salı günü saat 10.00’da oynanacak.

Brezilya-Dominik Cumhuriyeti, ABD-Polonya ve İtalya-Sırbistan karşılaşmaları da çeyrek final heyecanını artıracak. Özellikle saat 14.00’te başlayacak Brezilya-Dominik Cumhuriyeti maçı, büyük bir çekişmeye sahne olacak.

ABD ile Polonya arasında saat 18.00’de gerçekleşecek mücadele de dikkatle takip edilecek. Gecenin son maçı ise saat 22.00’de İtalya ile Sırbistan arasında oynanacak ve bu karşılaşma ile çeyrek final eşleşmeleri tamamlanacak.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş