havadurum

Feyza Civelek Evli mi? Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Hakkında Merak Edilenler!

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, izleyicilerin ilgisini çekti. Peki, Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Feyza Civelek hakkında merak edilenler!

5571

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide, birbirine zıt karakterlere sahip iki kız kardeşin hayatı anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise, Feyza Civelek, Burak Tamdoğan, Özge Özacar, Ekin Mert Daymaz, Seda Güven, Burak Alkaş, Ayşe Tunaboylu, Ebru Aykaç, Cemre Baysel, Ece Çeşmioğlu, Cemre Gümeli, Burak Çelik, Cihan Ünal, Hülya Darcan, Ahmet Somers, Ayşen Sezerel, Ebru Aykaç, Cemre Gümeli, Burak Çelik, Cihan Ünal, Hülya Darcan, Ahmet Somers, Ayşen Sezerel gibi isimler yer alıyor.

Dizide, Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, izleyicilerin dikkatini çekti. Feyza Civelek, daha önce de birçok dizi ve filmde rol almıştı. Peki, Feyza Civelek kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Feyza Civelek hakkında merak edilenler!

Feyza Civelek Kimdir?

Feyza Civelek, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Oyunculuk eğitimlerini New York Academy ve Harvard Üniversitesi’nde aldı. Ayrıca, Ümit Çırak ve Merve Taşkan gibi isimlerden de eğitimler aldı.

Feyza Civelek, oyunculuk kariyerine 2006 yılında Acemi Cadı dizisiyle başladı. Daha sonra, Kavak Yelleri, Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Bir Umut Yeter, Sol Yanım gibi dizilerde rol aldı. Feyza Civelek, şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandırıyor.

Feyza Civelek, aynı zamanda bir modeldir. Birçok markanın reklam yüzü olan Feyza Civelek, 2018 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmıştı.

Feyza Civelek Evli mi?

Feyza Civelek, evli değildir. Bir röportajında evlilikten korktuğunu açıkça belirten oyuncu, şimdilerde bir sevgilisinin olmadığını belirtmişti. Feyza Civelek, daha önce işletmeci Alican Kurt ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Ancak, bu iddialar doğrulanmadı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş