Fenerbahçeliler, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü, yurt içindeki ve yurtdışındaki dernekler tarafından büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

1298

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü, yurt içi ve yurt dışında düzenlenen çeşitli etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlandı. Derneklerimiz, bu özel günde Fenerbahçeliliği kutlamak için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirdi.

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği'nin Coşkulu Gecesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen etkinlik, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği tarafından organize edilen büyük bir baloyla taçlandı. Etkinlikte, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsuoğlu ve Özgür Özaktaç, Dernek Başkanı Burçin Aliusta ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu ve Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş da yer aldı. Ayrıca, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın yeni transferi Ertan Gazi de geceye katıldı.

Katılımcılar, etkinlikte Fenerbahçe marşları söyleyerek büyük bir coşku yaşadı. Etkinliğin önemli anlarından biri, Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu'nun Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş'a Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın 2023-2024 sezonu şampiyonluk madalyasını hediye etmesi oldu. Ayrıca, etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi ve taraftarlarımız canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendi.

Yalvaç Fenerbahçeliler Derneği'nden Sarı Lacivert Kutlama

Yalvaç Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği etkinlik de 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne büyük bir renk kattı. Gece, forma çekilişleri, bayrak ve şapka dağıtımı, huzur evi ziyareti gibi çeşitli aktivitelerle renklendi. Ayrıca, kortej ve ikramlar da etkinliğin vazgeçilmez parçaları arasındaydı. Yoğun bir katılımın olduğu gece, dernek başkanı Murat Deniz Oruç tarafından emeği geçen herkese teşekkür edilerek sona erdi.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız

(HABER MERKEZİ)
Paylaş