havadurum

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda son haftaya ikinci sırada girdi. Sarı-lacivertliler, evinde Spartak Trnava ile oynayacak. Fenerbahçe’nin gruptan çıkması için kazanması ve Ludogorets’in puan kaybetmesi gerekiyor. Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı 14 Aralık Perşembe günü TSİ 20:45’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

1317

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasının son haftası heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe, H Grubu’nda liderliği kaybettiği grupta evinde Spartak Trnava ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, gruptan çıkmak için mutlaka kazanması ve Ludogorets’in Nordsjaelland ile oynayacağı maçta puan kaybetmesi gerekiyor. Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve TSİ 20:45’te başlayacak. Mücadele, Exxen’den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, Spartak Trnava maçı öncesinde kadroda değişikliklere gidebilir. Sakatlığı bulunan Lincoln, Luan Peres ve M. Zajc bu maçta forma giyemeyecek. Kartal’ın, savunmada Samet Akaydin, A. Djiku ikilisine, orta sahada ise Miguel Crespo ve Fred'e şans verebileceği belirtiliyor. Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i şöyle:

D. Livaković, Samet Akaydin, A. Djiku, Ferdi Kadıoğlu, B. Osayi-Samuel, D. Tadić, İrfan Can Kahveci, Miguel Crespo, Fred, S. Szymański, E. Džeko

Spartak Trnava’nın muhtemel 11’i

Spartak Trnava, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grupta son sırada yer alıyor. Slovakya ekibi, 5 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Spartak Trnava, Fenerbahçe ile oynayacağı maçta prestij peşinde olacak. Spartak Trnava’nın muhtemel 11’i şöyle:

Chudy, Toth, Godal, Sloboda, Kadlec, Grendel, Greššák, Rada, Jirka, Miesenböck, Oravec.

Paylaş