Fenerbahçe, Samsunspor'u Deplasmanda Yenmek İstiyor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, yarın Samsunspor'a konuk olacak.

322

Sarı-lacivertliler, zorlu deplasmanda puanlarını artırmayı hedefliyor. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek.

İsmail Yüksek'in durumu belirsiz

Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından İsmail Yüksek'in sakatlığı devam ediyor. Milli futbolcunun Samsunspor maçında forma giyip giyemeyeceği, yapılacak son antrenmanın ardından netleşecek. UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynanan karşılaşmada omzundan sakatlanan Yüksek, A Milli Futbol Takımı'nın son kampında da yer alamamıştı.

Fenerbahçe deplasmanda çok başarılı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon deplasmanlarda oldukça etkili bir görüntü sergiliyor. Sarı-lacivertliler, ligde çıktığı 4 deplasman maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Özellikle son 3 deplasman maçını gol yemeden kazanarak dikkat çeken Fenerbahçe, Samsunspor karşısında da galibiyete uzanmak istiyor.

Samsunspor da iddialı

Ev sahibi Samsunspor ise ligde 6 galibiyet ve 2 yenilgiyle 18 puan toplayarak ikinci sırada bulunuyor. Evinde oynadığı maçlarda güçlü bir görüntü sergileyen Samsunspor, Fenerbahçe karşısında da sürpriz yapmak isteyecek.

(YUSUF SONKURT)
Paylaş