havadurum

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi’nde heyecanlı mücadele!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Nordsjaelland ile karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

827

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka’nın Nordsjaelland takımıyla karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa’da namağlup unvanını korumak için sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Fenerbahçe, Avrupa’da 10’da 10 yaptı

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa’da oynadığı 10 resmi maçın tamamını kazandı. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 2. eleme turundan başladı ve sırasıyla Tirana, Neftçi ve Dinamo Kiev’i eleyerek gruplara kaldı. Fenerbahçe, bu süreçte rakip filelere 24 gol atarken, kalesinde sadece 4 gol gördü.

Nordsjaelland, Danimarka Ligi’nde orta sırada

Nordsjaelland ise UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne 3. eleme turundan başladı ve sırasıyla Honka ve Hibernian’ı eleyerek gruplara kaldı. Danimarka ekibi, bu süreçte rakip filelere 9 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. Nordsjaelland, Danimarka Ligi’nde ise 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puanla 7. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçı 21 Eylül 2023 Perşembe günü saat 19:45’te oynanacak. Maçın canlı yayın kanalı EXXEN olacak1. Macar hakem Gergo Bogar’ın yöneteceği karşılaşma Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Livakovic, Rosier, Becao, Djiku, Masuaku, İsmail, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Kent, Batshuayi.

Nordsjaelland’ın muhtemel 11’i

Nordsjaelland’da teknik direktör Flemming Pedersen’in sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle:

Hansen, Villadsen, Nagalo, Hansen, Frase, Tverskov, Svensson, Diamonde, Osman, Schjelderup, Ingvartsen.

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçını kaçırmayın!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecanlı bir mücadele sizleri bekliyor. Fenerbahçe - Nordsjaelland maçını canlı olarak izlemek için EXXEN’i tercih edebilirsiniz.

Yunus Erzincanlı

Paylaş