Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, yeni sezona Topuk Yaylası’nda hazırlanıyor

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, 2024-25 sezonu hazırlıkları için 26 Ağustos’ta Topuk Yaylası’nda kampa girdi. 1 Eylül’e kadar sürecek kamp sürecinde takım, Başantrenör Kerem Eryılmaz yönetiminde günlük tek antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor.

1179

Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımı, 2024-25 sezonu hazırlıkları için Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası’nda kamp yapıyor. 26 Ağustos’ta başlayan kamp süreci, 1 Eylül’e kadar devam edecek. Başantrenör Kerem Eryılmaz yönetimindeki takım, günlük tek antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Kampı Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bozkurt da takip etti. Genç Voleybol Takımı da yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda devam ediyor.

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada; “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası’nda kampa giren Fenerbahçe Medicana Erkek Voleybol Takımımız, çalışmalarına devam ediyor. 2024-25 sezonunda üç kulvarda mücadele edecek Fenerbahçe Medicana, yeni sezona Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylası’nda hazırlanıyor.

26 Ağustos’ta kampa giren ve 1 Eylül’e kadar çalışmalarını Topuk Yaylası’nda sürdürecek olan Erkek Voleybol Takımımız, Başantrenörümüz Kerem Eryılmaz yönetiminde günü tek antrenmanla tamamladı. Genç Voleybol Takımımız da yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürüyor. Takımımızın kampını dün Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, bugün de Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Bozkurt takip etti” denildi.

Haberin resimleri için tıklayınız

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş