havadurum

Fenerbahçe - Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte Detaylar!

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, evinde TÜMOSAN Konyaspor’u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler, zirvedeki yerini korumak için galibiyet peşinde. Konyaspor ise sürpriz yaparak kümede kalma umutlarını artırmak istiyor. Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları, muhtemel 11’ler, hakemi ve puan durumu!

1121

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, evinde TÜMOSAN Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ülker Stadı’nda oynanacak maç, saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak123. Fenerbahçe, 47 puanla lider durumda. Konyaspor ise 18 puanla 16. sırada yer alıyor. İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Fenerbahçe 7, Konyaspor 1 galibiyet aldı. 2 maç ise berabere bitti. Bu maçın sonucu, hem şampiyonluk hem de küme düşme yarışını yakından ilgilendiriyor.

Fenerbahçe’de 4 eksik

Fenerbahçe’de 4 oyuncu, TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçmesine karşın bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc, maç eksikleri sebebiyle görev alamayacak. Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gana Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Alexander Djiku ve Nijerya Milli Takımı’nda bulunan Bright Osayi-Samuel de forma giyemeyecek diğer isimler.

Cezalılar geri dönüyor

Fenerbahçe’de sarı kart cezasını tamamlayan İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra Mondihome Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş’ın cezaları bitti. Bu üç futbolcu, teknik direktör İsmail Kartal’ın şans vermesi durumunda bugün sahada olacak.

Savunmada zorunlu rotasyon sürüyor

Rodrigo Becao’nun sakat, Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku’nun Afrika Uluslar Kupası’nda olması nedeniyle İstanbulspor karşısında Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu savunma dörtlüsünü sahaya süren teknik direktör İsmail Kartal, Konyaspor karşısında da bu bölgedeki zorunlu rotasyonu sürdürecek.

Gözler Edin Dzeko’da

İstanbulspor karşısında attığı golle ligdeki gol sayısını 13’e yükselten Edin Dzeko, Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’yi geride bırakarak krallık yarışında zirvede yalnız kaldı. Forma giydiği son 4 lig maçının üçünde gol sevinci yaşayan Bosna Hersekli forvet, Konyaspor karşısında da İsmail Kartal’ın en önemli gol ayağı olacak.

Cengiz Ünder formaya yakın

Ligde oynanan son 3 maça ilk 11’de başlayan Cengiz Ünder, hafta sonundaki İstanbulspor müsabakasında kaydettiği 4 golle bu sezon bir maçta en fazla gol atan oyuncu oldu. İrfan Can Kahveci’nin cezasını tamamlamasına karşın teknik direktör İsmail Kartal’ın yarın oynanacak mücadelede formda olan Cengiz Ünder’i ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Konyaspor’da 5 eksik

Konyaspor, pazar günü Galatasaray deplasmanında 3-0 kaybetmişti. Konyaspor bu kez de Fenerbahçe’ye konuk olacak. Yeşil-Beyazlılar’da 5 oyuncu, Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Ahmet Çalık, Oğulcan Çağlayan, R. Muric ve Cicaldau’nun yanı sıra sarı kart cezalısı Soner Aydoğdu, Ülker Stadı’nda oynanacak maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

Trendyol Süper Lig’de 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe, evinde TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertliler, zirvedeki yerini korumak için galibiyet peşinde. Konyaspor ise sürpriz yaparak kümede kalma umutlarını artırmak istiyor. Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları, muhtemel 11’ler, hakemi ve puan durumu! Futbolseverler, bu maçı kaçırmamak için ekran başına kilitlenecek. Fenerbahçe - Konyaspor maçı, heyecan dolu anlara sahne olacak!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş