Fenerbahçe, Avrupa'nın Devi Manchester United'ı ağırlıyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplar aşamasının üçüncü maçında İngiltere'nin köklü kulüplerinden Manchester United'ı konuk ediyor.

324

24 Ekim 2024 bugün saat 22:00'de başlayacak karşılaşma, hem Türk hem de dünya futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Sarı-lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı bu kritik mücadelede tarih yazmak istiyor. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde grup aşamasına oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk maçında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'ı 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, ikinci maçında ise Hollanda'nın güçlü ekibi Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Bu sonuçlarla gruptaki iddiasını ortaya koyan Fenerbahçe, şimdi gözünü Manchester United'a çevirdi.

İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından Manchester United, bu sezon Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı. Kırmızı Şeytanlar, gruptaki diğer rakipleri gibi Fenerbahçe maçını da önemsiyor. Özellikle Old Trafford'daki atmosferi Şükrü Saracoğlu'nda yaşamak isteyen İngiliz ekibi, zorlu bir sınav vereceğe benziyor. Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clément Turpin, Fenerbahçe-Manchester United karşılaşmasının hakemi olarak belirlendi. Tecrübeli hakem, daha önce birçok önemli karşılaşmada görev almıştı.

Fenerbahçe, Manchester United gibi köklü bir takımı yenerek hem Avrupa'da adından daha fazla söz ettirecek hem de taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmayı kazanarak gruptaki liderlik yarışında bende varım demek istiyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş