havadurum

Fenerbahçe 3-1 Nordsjaelland, Sarı-lacivertliler Avrupa’da galibiyetle başladı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında sahasında Danimarka’nın Nordsjaelland takımını 3-1 mağlup etti. Kanarya’ya galibiyeti getiren golleri Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz kaydetti. Nordsjaelland’ın tek golü Oliver Villadsen’den geldi. İşte maçın özeti, istatistikleri ve puan durumu!

1143

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında sahasında Danimarka’nın Nordsjaelland takımını 3-1 mağlup etti. Kanarya’ya galibiyeti getiren golleri Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz kaydetti. Nordsjaelland’ın tek golü Oliver Villadsen’den geldi. Peki, Fenerbahçe - Nordsjaelland maçının özeti, istatistikleri ve puan durumu nasıl? İşte detaylar…

Maçın özeti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Kadıköy Ülker Stadyumu’nda Nordsjaelland’ı konuk etti. Macar hakem Gergo Bogar’ın yönettiği karşılaşmada sarı-lacivertliler, rakibini 3-1 yenerek gruba galibiyetle başladı.

Fenerbahçe, maça hızlı başladı ve 24. dakikada Miguel Crespo’nun kafa golüyle 1-0 öne geçti. 30. dakikada ise Michy Batshuayi, ceza sahası içinde topla buluştu ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Fenerbahçe, 47. dakikada Serdar Aziz’in kafa golüyle farkı üçe çıkardı: 3-0. Nordsjaelland ise 55. dakikada Oliver Villadsen’in şık golüyle farkı ikiye indirdi: 3-1. Kalan sürede başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Maçın istatistikleri

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçının istatistikleri şöyle:

. Fenerbahçe Nordsjaelland
Topla oynama (%) 54 46
Toplam şut 13 9
İsabetli şut 6 4
İsabetsiz şut 5 4
Direkten dönen şut 2 1
Korner 5 4
Ofsayt 2 0
Faul 11 10
Sarı kart 2 2
Kırmızı kart 0 0

Grubun puan durumu

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçının ardından H Grubu’nun puan durumu şöyle oluştu:

Takım O G B M A Y P
Fenerbahçe 1 1 0 0 3 1 3
Ludogorets 1 1 0 0 2 0 3
Spartak Trnava 1 0 0 1 0 2 0
Nordsjaelland 1 0 0 1 1 3 0

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında sahasında Danimarka’nın Nordsjaelland takımını 3-1 mağlup etti. Kanarya’ya galibiyeti getiren golleri Miguel Crespo, Michy Batshuayi ve Serdar Aziz kaydetti. Nordsjaelland’ın tek golü Oliver Villadsen’den geldi. Peki, Fenerbahçe - Nordsjaelland maçının özeti, istatistikleri ve puan durumu nasıl? Bu soruların cevaplarını sizler için derledik. Fenerbahçe’ye Avrupa’da başarılar diliyoruz!

Yunus Erzincanlı

Paylaş