havadurum

FB Adana Demirspor ilk 11'ler: Fenerbahçe’nin Adana Demirspor Maçında Sürpriz 11!

Fenerbahçe, Süper Lig’in 12. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, liderliği geri almak için sahaya çıkacak. Peki, Fenerbahçe’nin ilk 11’i nasıl olacak? İşte detaylar…

1846

Fenerbahçe, Süper Lig’de Adana Demirspor deplasmanına konuk oluyor. Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak maç, Yeni Adana Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Ligde 6 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda topladığı 21 puanla haftaya 3. sırada giren Adana Demirspor ise, 30 puanlı Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak. Süper Lig’de sahasında çıktığı 6 maçtan da galip ayrılan Adana Demirspor, Fenerbahçe karşısında da bu serisini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor maçı ilk 11’i belli oldu!

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçına sürpriz bir 11’le çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Filip Novak, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Enner Valencia ve Bright Osayi-Samuel kadroda yer almadı. Ayrıca cezalı olan Diego Perotti de forma giyemeyecek.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı ilk 11’ler

Adana Demirspor’un Fenerbahçe maçı ilk 11’i ise şöyle olacak:

Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Rodrigues, Emre, Stambouli, Yusuf Sarı, Belhanda, Nani, Niang.

Adana Demirspor’da kalede Ertaç, savunmanın sağında Svensson, solunda Rodrigues, ortasında ise Gravillon ve Semih yer alacak. Orta sahada Emre ve Stambouli ikilisi görev yapacak. Sağ kanatta Yusuf Sarı, sol kanatta Belhanda, forvet arkasında Nani, ileri uçta ise Niang forma giyecek.

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor maçı ilk 11’i şöyle:

Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Zajc, Crespo, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko.

Fenerbahçe’de kalede Altay Bayındır’ın yerine Livakovic görev yapacak. Savunmanın sağında Osayi, solunda Oosterwolde, ortasında ise Samet ve Oosterwolde yer alacak. Orta sahada Zajc ve Crespo ikilisi görev yapacak. Sağ kanatta Ferdi, sol kanatta Szymanski, forvet arkasında İrfan Can Kahveci, ileri uçta ise Dzeko forma giyecek.

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı, 12 Kasım Cuma günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve skor takibi için Sporx sitesini ziyaret edebilirsiniz.(Damla Yeltekin)

Paylaş