havadurum

Fatih Yasin Boşandı mı? YouTube Fenomeni Fatih Yasin'in Eşi Sena Güzeldağ’dan Ayrılık Açıklaması

Kafalar grubunun sevilen ismi Fatih Yasin, bir yıllık evliliğini bitirdi. Eşi Sena Güzeldağ, Instagram’dan boşandıklarını açıkladı. Fatih Yasin ise sessizliğini korudu. Peki, çiftin ayrılık sebebi neydi? Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ kimdir? İşte, bu konuda merak edilenler...

8347

YouTube’da 7,5 milyon takipçisi bulunan Kafalar grubunun üyesi Fatih Yasin, geçtiğimiz yıl Sena Güzeldağ ile evlenmişti. Ancak sevilen çift, kısa süre sonra ayrılık kararı aldı. Eşi Sena Güzeldağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla boşandıklarını duyurdu. Peki, Fatih Yasin neden boşandı? Fatih Yasin’in eşi Sena Güzeldağ kimdir? İşte, merak edilen detaylar…

Fatih Yasin Kimdir?

Fatih Yasin, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden mezun oldu. YouTube’da Kafalar adlı kanalda Bilal Hancı ve Atakan Özyurt ile birlikte komik videolar çekerek tanındı. Kafalar kanalı, 2015 yılında kuruldu ve kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı. Kanalda çeşitli skeçler, şakalar, parodiler ve sosyal deneyler yer alıyor. Kafalar grubu, 2018 yılında Kafalar Karışık adlı bir sinema filmi de çıkardı.

Fatih Yasin, aynı zamanda oyunculuk da yapıyor. 2017 yılında Oflu Hoca’nın Şifresi 2 filminde rol aldı. 2019 yılında ise Çok Uzak Fazla Yakın adlı bir web dizisinde başrol oynadı.

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ Nasıl Tanıştı?

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ, 2019 yılında bir arkadaş ortamında tanıştılar. Bir süre sonra sevgili olan çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşadılar. Ancak sosyal medyada birlikte olduklarına dair bazı ipuçları verdiler. Örneğin Fatih Yasin, Sena Güzeldağ’ın doğum gününde ona sürpriz bir video hazırladı ve bunu Instagram hesabından paylaştı.

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ Ne Zaman Evlendi?

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ, 2020 yılının haziran ayında nikah masasına oturdular. Koronavirüs salgını nedeniyle sade bir törenle evlenen çift, düğünlerini ileri bir tarihe ertelediler. Evliliklerini sosyal medyada duyuran çift, mutluluklarını takipçileriyle paylaştılar.

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ Neden Boşandı?

Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ, evlendikten bir yıl sonra boşanma kararı aldılar. Çiftin boşandığı haberi ise 2021 yılının ağustos ayında ortaya çıktı. Eşi Sena Güzeldağ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla boşandıklarını duyurdu. Güzeldağ’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Yazması kolay gibi gelse de Fatih ile olan evlilik birliğimizi 17 Ağustos günü kanunen sonlandırmış bulunmaktayız. Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz. Ben bu yolda çok güzel insanlarla tanıştım, harika insanlar biriktirdim. Dilerim ki herkesin yolu açık olsun, iyi insanlarla karşılaşsın. Bir süre paylaşım yapamayacağım. Merak etmeyin. Sadece her zaman her şeyin hayırlısını dileyin."

Fatih Yasin ise boşanma kararı hakkında bir açıklama yapmadı. Instagram hesabından eşiyle olan fotoğrafları da silmedi.

Sena Güzeldağ Kimdir?

Sena Güzeldağ, 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Sosyal medya fenomeni ve Youtuber olan Güzeldağ, kendi adını taşıyan bir kanalda makyaj, moda ve güzellik videoları paylaşıyor. Kanalında 1,5 milyon takipçisi bulunuyor.

Paylaş