havadurum

Exxen iki kişi izleyebiliyor mu

Exxen iki kişi izleyebiliyor mu 2023? başlıklı haberimizde, Exxen platformunun aynı anda kaç cihazdan kullanılabileceği, Exxen bireysel üyelik ve Exxen ticari paket hakkında bilgiler verdik. İşte haberimizin detayları...

1113

Exxen iki kişi izleyebiliyor mu 2023? Exxen platformunun aynı anda kaç cihazdan kullanılabileceği merak ediliyor. Exxen üyeliği satın alanlar, platformu arkadaşları veya aileleri ile paylaşmak istiyor. Peki, Exxen iki kişi izleyebiliyor mu? Exxen bireysel üyelik ile kaç cihazdan izlenebilir? Exxen ticari paket nedir? İşte detaylar…

Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve içerisinde dizi, film, maç yayınları, talk showlar gibi bir çok içerik barındıran bir dijital platformdur. Exxen, 2021 yılında yayına başladı ve kısa sürede milyonlarca aboneye ulaştı. Exxen platformunda birçok farklı üyelik sistemi uygulanıyor. Exxen bireysel üyelik ile aynı anda 1 cihazdan izlenebiliyor. Aynı anda birkaç cihazdan izlemek isteyenlerin Exxenspor ticari paket alması gerekiyor.

Exxen iki kişi izleyebiliyor mu?

Exxen’i aynı anda iki kişi izlemek istiyorsanız, Exxenspor ticari paket satın almanız gerekiyor. Exxenspor ticari paketler kapsamında tek cihazlı, üç cihazlı ve beş cihazlı kullanım paketleri bulunuyor. Bu paketler aylık olarak satılmıyor, sezonluk satın alınması gerekiyor. Exxenspor ticari paket fiyatları şu şekilde:

  • Exxenspor ticari tek cihazda kullanım: Sezonluk 299 TL
  • Exxenspor ticari üç cihazda kullanım: Sezonluk 649 TL
  • Exxenspor ticari beş cihazda kullanım:Sezonluk 949 TL

Exxenspor ticari paketler ile UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Exxen bireysel üyelik ile kaç cihazdan izlenebilir?

Exxen bireysel üyelik ile aynı anda sadece 1 cihazdan izleyebilirsiniz. Eğer başka bir platform üzerinden de giriş yapılmaya çalışılırsa açık olan otomatik olarak kapanır. Exxen bireysel üyelik fiyatları ise şu şekilde:

  • Aylık (EXXEN 9,90 TL + SPOR 24,90 TL) 34,80 TL’den başlayan fiyatlarla.
  • Exxenspor reklamlı paketi aylık vergiler dahil: 49,90TL
  • Exxenspor reklamsız paketi aylık vergiler dahil: 59,90TL

Exxen bireysel üyeliğe sahipseniz her cihazda bu üyeliği açabilirsiniz. Ancak aynı anda sadece 1 kişi izleyebilirsiniz. Yani aynı anda iki farklı cihazdan izleyemezsiniz.

Exxen nasıl izlenir?

Exxen’e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine giriş yapın. Karşınıza çıkan “Üye Ol” sekmesinden ad soyad ve e-posta bilgilerini yazarak üye olabilirsiniz. Üyelik oluşturduktan sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Exxenspor paketine SMS ile de üye olunabiliyor. Reklamlı üyelikler için “EXXENSPOR”, Reklamsız üyelik için “EXXENSPOR REKLAMSIZ” yazıp 9300’a SMS göndermeniz yeterli.

Exxen iki kişi izleyebiliyor mu 2023? başlıklı bu yazımızda, Exxen platformunun aynı anda kaç cihazdan kullanılabileceği, Exxen bireysel üyelik ve Exxen ticari paket hakkında bilgiler verdik. Umarız yazımız sizin için faydalı olmuştur. Exxen’i keyifle izlemenizi dileriz. (Şerife Turhanlı)

Paylaş