havadurum

Exxen 14 Gün Ücretsiz Kampanyası: Galatasaray - Bayern Münih Maçı Nasıl İzlenir?

Galatasaray - Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek ister misiniz? Exxen platformu sizin için harika bir fırsat sunuyor. Exxen 14 gün ücretsiz kampanyası ile maçı canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler:

1416

Galatasaray, Avrupa’da büyük bir başarıya imza attı. Old Trafford’da Manchester United’ı yenen sarı-kırmızılılar, bu kez evinde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Maç 24 Ekim Salı akşamı saat 19.45’te Rams Park’ta oynanacak. Maçı izlemek için Exxen platformuna üye olmanız yeterli. Exxen 14 gün ücretsiz kampanyası ile maçı canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Peki Exxen üyeliği nasıl oluşturulur? İşte detaylar:

Exxen Üyelik İşlemleri

Galatasaray - Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek isteyenler için Exxen platformu 14 gün bedava izle kampanyası başlattı. Exxen üyesi olmak için yapmanız gerekenler şöyle:

  • https://www.exxen.com/tr/sign-up adresine tıklayın
  • Mail ve şifre belirleyin
  • Mail adresinize gelen kodu girin
  • Exxenspor seçeneğini işaretleyin
  • Paketlerden birini seçin
  • Ödeme bilgilerinizi girin
  • Sanal Kart Kullanın

Exxen ücretsiz deneme kampanyasına katılmak için kredi kartı bilgilerini vermeniz gerekiyor. Eğer kredi kartı vermek istemiyorsanız, sanal kart kullanabilirsiniz. Sanal kart oluşturmak için bankanızın mobil uygulamasını veya internet sitesini kullanabilirsiniz. Sanal kartın bakiyesini 1TL olarak ayarlayın. Çünkü Exxen kredi kartınızdan 1TL çekiyor ve 1 hafta sonra iade ediyor.

Maçın Detayları

Galatasaray, tarihinde ilk kez Old Trafford’da Manchester United’ı yenerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Şimdi ise evinde başka bir Avrupa devi Bayern Münih ile karşılaşacak. Galatasaray - Bayern Münih maçı 24 Ekim Salı akşamı saat 19.45’te Rams Park’ta oynanacak. Maç Exxen platformundan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bu fırsatı kaçırmayın ve Exxen üyeliğinizi hemen oluşturun!

(Esra Güller)

Paylaş