havadurum

EURO 2024 Kura Çekimi Ne Zaman? EURO 2024 Kura Çekimi hangi kanalda?

UEFA EURO 2024 Kura çekimi için geri sayım başladı. Türkiye’nin rakipleri belli oluyor. Almanya’da gerçekleşecek olan EURO 2024 kura çekiminde Türkiye 2. torbadan giriş yaptı. Türkiye’nin rakipleri kimler olacak merak konusu. İşte kura saati.

983

EURO 2024 kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na grup lideri olarak katılmaya hak kazandı. Kura çekimi bu akşam gerçekleşecek. İşte EURO 2024 kura çekimi saati ve yayınlanacağı kanal bilgisi.

EURO 2024 Kura Çekimi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

EURO 2024 kura çekimi 2 Aralık Cumartesi günü Almanya’nın Hamburg kentinde gerçekleştirilecek. TSİ 20:00’da başlayacak kura çekimi TRT Spor’dan takip edilebilecek. Elbphilharmonie’de gerçekleştirilecek kura çekimi ile gruplar belli olacak.

EURO 2024 Torbaları

EURO 2024 kurasına Türkiye, 2.torbadan katılacak. 1. torbada Almanya, Portekiz, Fransa, İspanya, İngiltere, Belçika yer alıyor. 2. torbada ise TÜRKİYE, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Romanya, Avusturya bulunuyor. 3. torbada Hollanda, İskoçya, Slovenya, Hırvatistan, Slovakya, Çekya var. 4. torbada ise İtalya, Sırbistan, İsviçre, PlayOff’tan gelecek 3 takım yer alacak.

Türkiye’nin Olası Rakipleri

Türkiye, 2. torbadan girdiği için 1. torbadan bir takımla eşleşecek. Bu takımlar arasında Almanya, Portekiz, Fransa, İspanya, İngiltere, Belçika gibi güçlü rakipler var. Türkiye’nin bu takımlardan hangisiyle eşleşeceği kura çekimiyle belli olacak. Türkiye’nin 3. ve 4. torbadan gelecek rakipleri de kura çekimi sonucunda netleşecek. Türkiye’nin olası rakipleri arasında Hollanda, İskoçya, Slovenya, Hırvatistan, Slovakya, Çekya, İtalya, Sırbistan, İsviçre, PlayOff’tan gelecek 3 takım var.

(Erhan Taylan)

Paylaş