havadurum

Ergun: "Seçime en güçlü adaylarla gireceğiz"

CHP'de kongreler sürecinin sonlanmak üzere olduğunu dile getiren, CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, 15 Ekim'de İl Kongresi ve 4-5 Kasım'da Büyük Kurultay'ın gerçekleşeceğini, ardından da CHP'nin en güçlü adaylarla yerel seçime hazırlanacağını söyledi.

1041

CHP'de kongrenin ardından seçilen yeni Merkez İlçe Yönetimi, ziyaretlerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Can Ergun ve yönetim kurulu üyeleri Gazetemiz Çanakkale OLAY'ı ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Mehmet Özkurnaz ile bir araya gelen CHP heyeti, kent ve ülke siyasetine ilişkin değerlendirmede bulundu. 10 Ekim katliamının yıl dönümü olduğunu ifade eden Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, Türkiye'nin, bölgenin ve tüm dünyanın barışa ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

"Örgüt seçimlerinin ardından yerel seçimlere hazırlanacağız"

Örgüt seçimlerinin büyük bir katılım ile gerçekleştiğini, Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin tüm toplumun üzerinde yarattığı yılgınlığı CHP olarak gidermek zorunda olduklarını söyledi. Ergun, "Mayıs seçimlerinin ardından göreve geldik. Biliyoruz ki sorumluluğumuz çok fazla. Omuzlarımızdaki sorumlulukların bilincindeyiz. Daha çok çalışıp, daha fazla emek harcayarak, daha fazla insana ulaşarak, daha güçlü örgütlenmelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonuç olarak bu görev bize parti üyelerimiz tarafından verildi, onların yaptığı bu görevlendirmede sorumluluklarımıza sahip çıkacağız. İl Kongremizi gerçekleştirdikten sonra Ankara'da Büyük Kurultayımızı yapacağız. Kongreler sürecini böylece sonlandırarak, Mart ayında yapılacak yerel seçimlere, çalışkan örgütlerle, en güçlü adaylarla gireceğiz" dedi.

Çiçek yok, fidan var!

CHP Merkez İlçe Başkanı Can Ergun, Temmuz ve Ağustos ayında meydana gelen orman yangınlarının Çanakkale doğal yaşamına büyük zarar verdiğini dile getirdi. Yönetim olarak ziyaretlerinde çiçek kullanmadıklarını, ancak farkındalık yaratmak amacıyla TEMA Vakfı'na sembolik fidan desteğinde bulunduklarını dile getirdi. Ziyaret ettikleri kurum ve kuruluşlar adına fidan desteğinde bulunarak doğal yaşamın korunması mücadelesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

(Seçkin Sağlam)

Paylaş