Epic Games’in Bu Hafta Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! Epic Games Oyun Nasıl İndirilir?

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Bu hafta oyunculara hediye edilen oyun Floppy Knights oldu. 11 Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar Epic Games Store'da bedava olacak olan bu oyun, bağımsız bir yapım olarak dikkat çekiyor.

788

Epic Games Store, oyunculara her hafta ücretsiz oyunlar sunarak gönüllerini kazanmaya devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu, sıra tabanlı taktiksel kart oyunu Floppy Knights. Oyun, 11 Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar Epic Games Store'da bedava olarak sunulacak.

Floppy Knights Hakkında

Floppy Knights, 2022 yılında oyuncularla buluşan bağımsız bir yapım. Oyunda, özenle hazırladığınız desteleri kullanarak şövalyelerinizi zafere taşıyorsunuz. Strateji ve taktik gerektiren bu oyun, farklı bir oyun deneyimi sunarak dikkat çekiyor.

Epic Games Store Ücretsiz Oyun Kampanyası

Epic Games, her hafta sunduğu yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindiriyor ve Steam'in ardından en sevilen platformlardan biri olmaya devam ediyor. Bu hafta, Floppy Knights'i ücretsiz olarak sunarak oyunculara yeni bir heyecan katıyor.

Oyunları Nasıl Alabilirsiniz?

Epic Games Store'dan ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp "Yükle" diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini unutmayın.

Ekstra Bilgi: The Falconeer: Standard Edition

Bu arada, bugün akşam 18:00'a kadar halihazırda mevcut olan The Falconeer: Standard Edition sürümünü kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin!

(ESRA GÜLLER)
Paylaş