havadurum

En Hamarat Benim Meltem Alan Taşbaş Kimdir? Masterchef’ten Tanıdığımız Yarışmacının Hayatı

Meltem Alan Taşbaş, En Hamarat Benim yarışmasına katılarak milyonların ilgisini çekti. Peki, Meltem Alan Taşbaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Meltem Alan Taşbaş’ın hayatı hakkında merak edilenler…

2367

En Hamarat Benim, Türkiye’nin en çok seyredilen yarışma programlarından biri. Her hafta beş yarışmacı, birbirinden lezzetli yemekler yaparak şeflerin beğenisini kazanmaya çalışıyor. Yarışmanın bu haftaki yarışmacılarından biri de Meltem Alan Taşbaş. Meltem Alan Taşbaş, daha önce Zuhal Topal’la Yemekteyiz ve Masterchef gibi popüler programlara da katılmıştı. Peki, Meltem Alan Taşbaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Meltem Alan Taşbaş’ın hayatı hakkında merak edilenler…

Meltem Alan Taşbaş Kimdir?

Meltem Alan Taşbaş, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. 37 yaşındadır. Eğitim hayatı bittikten sonra aşçılığa adım attı. Bekarken birçok mekanda aşçılık yaptı. Evlendikten sonra mesleği bıraktı. Şu anda 2 çocuğu vardır. Instagram hesabı @meltemalantasbas’tır.

Meltem Alan Taşbaş’ın Yarışma Serüveni

Meltem Alan Taşbaş, ilk olarak 2017 yılında Zuhal Topal’la Yemekteyiz’e katıldı. Yarışmada 37 puanla birincilik kazandı. Esra Aydoğdu, Tuğçe Sökesoğlu, Mehmet Sur ve Ercan Uçar’ı geride bıraktı.

Meltem Alan Taşbaş, daha sonra 2023 yılında Masterchef’e katıldı. Yarışmada kendini gösteren Meltem Alan Taşbaş, bir süre sonra elendi. Masterchef’te Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerden eğitim aldı.

Meltem Alan Taşbaş, şimdi de En Hamarat Benim yarışmasına katıldı. Yarışmada Meltem Alan Taşbaş’ın rakipleri Şeyma, Cem, Özlem ve Murat. Meltem Alan Taşbaş, yarışmada hem lezzetli hem de sunumu güzel yemekler yaparak şeflerin ve izleyicilerin beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Meltem Alan Taşbaş’ın Yemek Tarifleri

Meltem Alan Taşbaş, yarışmalarda yaptığı yemeklerle dikkat çekiyor. Meltem Alan Taşbaş’ın yemek tarifleri arasında şunlar var:

  • Kıymalı patlıcan musakka
  • Fırında tavuklu pilav
  • Kremalı mantar çorbası
  • Kakaolu ıslak kek
  • Peynirli börek

(Saim Tunçman)

Paylaş