havadurum

Emniyet Müdürü Arıcı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirildi

Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 8.Bölge Birliği Başkanı İbrahim Ejder’i makamında ağırladı.

1975

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 8.Bölge Birliği Başkanı İbrahim Ejder, Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı'yı ziyaret etti.

Ziyaret çerçevesinde Aydın-Efeler'de KYK Kız Öğrenci Yurdu'ndaki yaşanan asansör kazası sonrası, ÇOMÜ üniversite öğrencilerinin, olayla ilgili yapmış olduğu basın açıklaması ve tepki yürüyüşünde, Emniyet Müdürü Selim Arıcı’nın duyarlı hassasiyeti, yürüyüş sonrası gecenin ilerleyen saatlerinde öğrencilerin yurtlarına dönüşleri için, kendilerine araç tahsis etmesi ve yürüyüşün olaysız bir şekilde son bulmasında, devletin gelecek nesillerimize hem bir anne hem bir baba olduğunu hissettirmesi, göstermiş olduğu yaklaşımı ve sağduyulu davranışı için, Çanakkale Esnaf teşkilatları olarak Emniyet Müdürü Arıcı’ya ve emniyet teşkilatına teşekkürlerini ilettiler. Ünal Özcan, Selim Arıcı’ya misafirperverlikleri için teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

(Esra Güller)

Paylaş