havadurum

Emel Sayın Öldü Mü? Sosyal Medyada Yayılan İddialara Sanatçıdan Cevap

Sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından ünlü şarkıcı Emel Sayın’ın kalp krizi geçirdiği ve hayatını kaybettiği iddia edildi. Bu iddialar, sanatçının sevenlerini ve yakınlarını endişelendirdi. Peki, Emel Sayın öldü mü? Sanatçı bu iddialara nasıl yanıt verdi? İşte detaylar…

3236

Emel Sayın öldü mü sorusu, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından ortaya atılan iddialar sonrasında merak konusu oldu. Türk sanat müziğinin sevilen sesi Emel Sayın, bu iddialara sessiz kalmadı ve sevenlerine seslendi. Peki, Emel Sayın öldü mü? Sanatçının sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 Kasım 1945’te Sivas’ın Şarkışla ilçesinde doğdu. Türk sanat müziğinin önemli seslerinden biri olan sanatçı, aynı zamanda oyunculuk da yaptı. Mavi Boncuk, Olmaz Böyle Şey, Feride gibi birçok şarkı ve filmle hafızalara kazındı. 1998 yılında Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarafından Devlet Sanatçısı unvanı verildi.

Emel Sayın Öldü Mü?

Emel Sayın, sosyal medyada hızla yayılan ‘öldü’ iddialarına Instagram hesabından paylaştığı bir video ile yanıt verdi. Sanatçı, videoda şu ifadeleri kullandı: "Bugün sosyal medyada bir haber yer almış benimle ilgili, ben de arkadaşlarımdan öğrendim. Sevenlerim ve ailem telaşlandı, üzüldü. Emel Sayın kalp krizi geçirdi, öldü diye ama gördüğünüz gibi ben iyiyim. Bu asılsız bir haber. Beni sevenlere çok teşekkür ediyorum. Merak etmeyin, ben gayet iyiyim. Allah’a şükürler olsun."

Emel Sayın’ın Sağlık Durumu Nasıl?

Emel Sayın, sağlık durumuyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Sağlığımla ilgili de çok soru soruyorsunuz. Ben koronavirüs aşısını oldum. İlk dozunu oldum, ikinci dozunu da olacağım inşallah. Sağlığıma çok dikkat ediyorum. Siz de dikkat edin lütfen. Maske takın, mesafe koruyun, hijyene dikkat edin. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız inşallah."(Haber Merkezi)

Paylaş